Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger
JC SPORT ApS
CVR. nr. 31893399
Adresse: Kløvervej 16, 9900 Frederikshavn
Email: salg@jcsport.dk
Telefonnummer: 20 23 99 07 / 24 21 19 09
Etableringsår: 2013


2. Levering

Levering for varen findes ud fra skriftlig aftale med kunden. Såfremt varen er købt ved JCSPORT’s wedshop – gælder e-handelsbetingelserne for webshoppen, som findes før godkendelse af ordre. Køber betaler for leveringen, såfremt andet ikke er skriftlig aftalt.

JCSPORT forbeholder sig retten til at levere før aftalte tidspunkt. JC SPORT tager forbehold mod forsinket levering og for pligtigere sig ikke til kompensation, ved forsinket levering


3. Fortrydelsesret
Ved ”business-to-business” køb findes ingen fortrydelsesret, når bestillingen er foretaget. Dette skyldes at JCSPORT laver kundespecifikke produkter, som oftest er trykt med kundes handel mærke og derfor ikke kan afhændes til anden kunde. Såfremt produktet ikke er specialfremstillet forbeholder JC SPORT sig retten til at afgøre om en eventuel fortrydelsesret kan accepteres.

3.1 Varens stand, når du sender den retur
Såfremt JC SPORT acceptere en fortrydelses, må produktet ikke være taget i brug eller behandlet uforsvarligt, således produktet har taget skade. Køber betaler for fremsendelse af produktet til JC SPORT, til virksomhedens hovedkontor på ovenstående adresse.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Handelsbetingelser JC SPORT ApS


4. Mangler

JC SPORT forpligtelse til afhjælpning af mangler er betinget af, at ordregiver beviser, at det leverede produkt er mangelfuldt, og herunder dokumenterer, at produktet er anvendt og vedligeholdt korrekt. Herunder påtager JC SPORT sig ikke yderligere ansvar for det leverede produkt, hvorfor ordregiver ikke kan hæve købet, kræve forholdsmæssigt afslag eller erstatning eller tilbageholde købesummen helt eller delvis. JC SPORT påtager sig under ingen omstændigheder ansvar for rådgivning, dimensionering og anden projektering foretaget af tredjemand.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

JC SPORT skal til enhver tid modtage det / de produkter der gøres reklamations krav over, således dokumentation foreligger for reklamationen.

JC SPORT har ret til at afvise afhjælpning af mangler, såfremt ovenstående ikke imødekommes eller såfremt manglen kan sandsynligøres fra JC SPORTs side at påhvile kunden.


5. Ansvarsbegæring
JC SPORT er ikke ansvarlig for driftstab, tabt fortjeneste eller andre økonomiske konsekvenstab.


6. Produktansvar
Ordregiver skal holde JC SPORT skadesløs i den udstrækning, JC SPORT pålægges ansvar over for tredjemand, for sådan skade og sådant tab, som JC SPORT efter ovennævnte punkter ikke er ansvarlig over for ordregiver.

Ønsker du et tilbud?
udfyld kontaktformularen og bliv ringet op!

replika ure replika rolex